Paza si protectie Bucuresti
Servicii de paza aproape de tineAbordare locala bazata pe experienta si apropiere de parteneri
Servicii Paza si Protectie
Aproape de clienti
ActiV Security Paza
Paza umana
- Agent de paza in uniforma
- Registre si documentatie
- Control Operational
- Proceduri de securitate
Cum functioneaza
- Consultanta pentru alegere solutie optima
- Stabilire proceduri de securitate si atributii
- Stabilire mod de evaluare servicii
- Contractare servicii si stabilire conditii
- Consultanta pentru intocmire plan de paza
Acoperire regionala
- Bucuresti – Ilfov
- Prahova, Buzau, Ialomita, Calarasi, Constanta, Giurgiu, Teleorman, Dambovita, Arges,
Preturi Servicii
- Preturi personalizate functie de cerinte
- Transparenta in calcul prin formular de bugetare
- Punem la dispozitie documente pentru auditare

Paza si Protectie
Paza
Dispozitiv de securitate fix
Paza mobila
Servicii de patrulare si interventie in caz de evenimente sau la cerere
Paza la distanta
Monitorizare activa a locatiilor prin intermediul tehnologiei ( video, efractie, control acces, incendiu, alte sisteme de securitate si siguranta)
Receptie cladiri
Receptie si securitate in un singur post
Insotire transport valori
Insotirea transporturilor de mare valoare cu aagent ne/inarmat si escorta transporturilor auto si feroviare
ONE.h Security
Doar cand ai nevoie, ceri paza pentru perioade scurte de la 1 ora la maxim 24 ore
Securitate evenimente
Asiguram servicii de paza si protectie la orice eveniment public sau privat
Securitate VIP
Servicii specializate de garda de corp, pe termen scurt sau termen lung
Consultanta securitate
Oferim consultanta in alegerea solutiilor si servicilor potrivite de securitate si siguranta
Ce inseamna serviciile de paza
Legislatie in domeniul de Paza si protectie
- Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor
- HG nr. 301/2012 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protectia persoanelor
- HG nr. 1002/2015 pentru modificarea și completarea HG. nr. 301/2012 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protectia persoanelor
- Standardul european EN 15602/2008 pentru furnizorii de servicii de securitate
- Instrucțiuni MAI. nr. 9/2013 privind efectuarea analizelor de risc la securitatea fizică a unităților care fac obiectul Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protectia persoanelor
- Legea nr. 319/2015 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor
Despre Paza si protectie
- Societatile specializate de pază si protectie sunt societăti comerciale care au inscris ca obiect principal de activitate codul CAEN 8010, un sediu inregistrat si autorizat pentru organizarea administrativa si coordonarea operativa a personalului angajat si care au dobandit dreptul de a presta serviciile prevazute de Lege, conform licentei acordate de Inspectoratul General al Politiei Romane, cu avizul prealabil al Serviciului Român de Informatii.
- Adoptarea măsurilor de securitate a obiectivelor, bunurilor si valorilor prevăzute de lege se realizează pe baza unei analize de risc la securitate fizica.
- Organizarea în comun a pazei se poate efectua, cu avizul politiei, în situatiile în care unitătile functionează în acelasi imobil, perimetru sau spatiu alăturat, caz în care obligatia asigurării măsurilor de securitate revine conducătorilor unitătilor care detin cota de proprietate ori folosintă majoritară sau administratorului obiectivului, cu consultarea celorlalti detinători.
- In situatia in care măsurile de securitate a obiectivului, adoptate de conducerea unitătii ca rezultat al analizei de risc la securitatea fizică, prevăd utilizarea numai a mijloacelor mecanofizice si a sistemelor tehnice de alarmare, monitorizare si interventie, fără a se institui pază cu personal uman, nu se întocmeste plan de pază.
- Controlul modului în care sunt consemnate activitătile desfăsurate în documentele specifice executării si evidentierii serviciului de pază revine sefului de obiectiv, în cazul efectuării pazei prin societăti specializate de pază si protectie, sau sefului formatiunii, pentru paza proprie.
- Pentru verificarea modului de efectuare a serviciului de către personalul de pază, conducătorul societătii trebuie să asigure controlul acestora prin personal anume desemnat.
- Paza obiectivului asigurat cu un dispozitiv format din mai mult de 5 posturi de pază este coordonată de către un sef de tură pe schimb, care efectuează instruirea si repartizarea în posturi a personalului de pază, preluând atributiile unui post de pază în caz de nevoie.
- Verificarea modului de efectuare a serviciului de pază se realizează zilnic, cel putin o dată pe schimb, de către personalul cu atributii de control anume desemnat, consemnându-se despre aceasta în registrul de control.
- Toate evenimentele produse în obiectivele asigurate de societatea specializată de pază si protectie se înregistrează si se analizează lunar de conducerea societătii.
- În cazul în care are loc schimbarea furnizorului serviciilor de pază sau al serviciilor de monitorizare úi interventie, fostul furnizor este obligat, la solicitarea scrisă a beneficiarului, să asigure prestarea serviciilor, contra cost, conform prevederilor contractuale, până ce noul furnizor va realiza instituirea serviciului de pază sau conectarea în întregime a sistemelor tehnice de alarmare ale unitătii, dar nu mai mult de 30 de zile de la data comunicării deciziei de reziliere a contractului.
- La obiectivele cu program permanent în care pe timpul nopții își desfășoară activitatea un singur angajat, conducătorii unităților au obligația de amenajare și folosire a ghișeelor care să asigure protecția la atacuri manuale asupra casierului sau să instituie post de pază fizică.
- Planurile de pază a căilor ferate, pădurilor, terenurilor forestiere, fondurilor de vânătoare și de pescuit, parcurilor de extracție sau depozitare și a echipamentelor, instalațiilor și construcțiilor aferente, conductelor pentru transportul hidrocarburilor și al produselor petroliere, sistemelor de irigații, a rețelelor telefonice și de transport al energiei electrice, infrastructurilor rutiere și a altor obiective specifice se adaptează caracteristicilor funcționale ale acestora.
- Planurile de pază destinate unor obiective care depășesc limitele unei unități administrativ-teritoriale se avizează de unitatea de poliție competentă teritorial pe raza căreia se află sediul punctului de lucru, după ce această unitate de poliție va consulta celelalte unități de poliție, urmând ca avizul să fie notificat și unităților respective.